You are here

Overzicht groepstrainingen

Update Coronavirus : Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus zullen er al zeker tot en met 10 mei geen behandelingen, revalidatie, consultaties, onderzoeken,  trainingen of testingen plaatsvinden in ons centrum. Uw afspraak wordt automatisch geannuleerd. Wij contacteren u meteen wanneer we officieel bericht krijgen van onze heropening. Dank u voor uw begrip. Voor meer info kan u altijd contact opnemen met ons via onthaal@nottebohmbrecht.be

Beste mensen, beste sporters,

Onze missie is nog steeds zoveel mogelijk mensen te ondersteunen om hun conditie te onderhouden en verantwoord te blijven bewegen, zodat we fysiek en mentaal in optimale gezondheid blijven.  

Wegens het Coronavirus zijn wij momenteel gestart met online-trainingen.

Bovendien is het "live" - aspect, de verbondenheid om samen op een vast moment te kunnen trainen, niet te onderschatten om de motivatie erin te houden.  

Onze planning tot 2 juli ziet er als volgt uit : David Back Training maandag en donderdag 19u - Backfit dinsdag 19u en woensdag 10u - Core Power Speed maandag 11u, woensdag 9u, donderdag 20u - Aquatraining woensdag 19u15 (jullie worden ook mee uitgenodigd voor David Back Training op ma en do 19u)

Bij de online training krijgt u de link van elke training voor uw groep, maw u hebt de mogelijkheid om meerdere trainingen mee te doen per week!

Heb je interesse om deze online-trainingen mee te volgen? Neem dan contact met ons op via onthaal@nottebohmbrecht.be 

 

Wij kijken enorm uit naar het moment dat we terug echt aan de slag kunnen, en hopen dat we weldra al heel wat trainingen op ons uitgestrekt veld kunnen organiseren!

 

Nog vragen?  Laat het weten!

 

Het Fitlab Nottebohm Team is een team van trainers en sportkinesisten met elk hun specifieke kwaliteiten.

 

Voor verdere info : onthaal@nottebohmbrecht.be