You are here

Bedrijven en clubs

Sportclubs en Verenigingen:

Fitlab werkt graag samen met clubs of verenigingen met ambitie die op zoek zijn naar een professionele begeleiding. Dit kunnen clubs op topniveau zijn, maar ook recreatieve verenigingen voor wie een goede samenwerking op (para)medisch vlak een speerpunt is.

Door de ervaringen en het onderscheidende vermogen van FITLAB, kunnen wij deze begeleiding bieden.

Dit kan de volledige medische begeleiding van de teams betekenen, maar ook aanvullende medische begeleiding die aansluit op de huidige verzorging.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw club? Wij ontvangen u graag voor een oriënterend gesprek. 

 

Bedrijven:

Sporten tijdens de werkuren of pauzes leidt tot een bewezen win-win voor iedereen. Wat als FITLAB erin slaagt om uw medewerkers hun fitheid te verhogen. Indien uw werknemers professioneel worden begeleid door onze specialisten leidt dit automatisch tot meer dynamiek op de werkvloer en minder ziekteverzuim.

Als werkgever geef je zo niet alleen het signaal dat burnout preventie en de gezondheid van je werknemers centraal staan.

Samen sporten is immers ook de ideale teambuilding. Of het nu gaat om een sportincentive van één dag, samen toewerken naar een sportief doel of een sportcultuur op gang brengen binnen je bedrijf, FITLAB komt graag ter plaatse om te luisteren en te overtuigen.